Reformatorisch Bureau voor relatiebemiddelingNeem vrijblijvend contact op!

De kosten van relatiebemiddeling

Het ingeschreven staan bij Reformatorische Relatiebemiddeling brengt enkele kosten met zich mee. Dat is dan ook de reden dat u bij Reformatorische Relatiebemiddeling heel serieus genomen wordt door onze consulenten. Met dit geld betaalt u voor de tijd die de consulenten vrijmaken om u te helpen met het zoeken naar een eventuele geschikte match. De consulenten nemen hun taak dan ook zeer serieus. Als u zich wilt inschrijven, dan betaalt u eenmalig 295 euro. U mag dit eventueel in termijnen betalen. De kosten voor de intake (175 euro), dienen wel betaald te worden voordat we bij u op gesprek komen.

Wat ontvangt u voor dat geld?

Dat klinkt misschien als veel geld en het is ook heus even een investering die u doet. Maar wanneer u de inschrijfkosten betaalt ontvangt u daar wel het volgende voor:

  • Een intakegesprek bij u thuis met een van onze consulenten.
  • Het samenstellen van een persoonsbeschrijving voor op uw profiel.
  • De zoektocht naar een eventuele geschikte match.
  • Het onder de aandacht brengen van onze bemiddeling middels adverteren, wat de kans vergroot om een geschikte match voor u te vinden.
  • Stukje begeleiding/coaching aangepast aan uw behoeften.

Geschikte match gevonden

Als we een geschikte match voor u hebben gevonden, bellen we over het algemeen eerst de man/jongen op. Het bemiddelingsvoorstel wordt dan anoniem met u besproken. We gaan ervan uit dat u op het voorstel ingaat omdat we uiterst secuur zijn in het selecteren. Voor het voorstel betaalt u 85 euro. Mocht u een geldige reden hebben om ervan af te zien dan zijn we genoodzaakt om 40 euro bemiddelingskosten in rekening te brengen.

Annulering inschrijving

Als de inschrijving zonder geldige reden wordt geannuleerd voordat de intake plaats vindt dan zijn we genoodzaakt om 35 euro administratiekosten in rekening te brengen.