Reformatorisch Bureau voor relatiebemiddelingNeem vrijblijvend contact op!

Recensies

Gabriël en Frieda

We stelden ons, ieder afzonderlijk de vraag: Wat is Gods weg voor mij. Toen we een voorstel kregen was het best spannend hoe het gaan zou. Ons eerste telefoontje naar elkaar duurde maar liefst 2 uur. We konden al snel over van alles en nog wat praten. Het voelde allemaal heel vanzelfsprekend. Diverse lange telefoontjes volgden. Er was duidelijk een klik.

Toen we elkaar, na anderhalve week, voor het eerst live spraken, bleek die klik er nog steeds te zijn. Het voelde al snel heel vertrouwd en goed.

We geloven echt dat de Heere alles bestuurd en ons heeft samengebracht. Reformatorische Relatiebemiddeling heeft daar het middel voor mogen zijn. We hopen dat de Heere Zijn zegen wil geven over ons huwelijk D.V.

Hendrik en Cora

Voor ons beiden was het een verlangen om een partner te mogen vinden, maar in het dagelijkse leven kwamen we niet zoveel 'geschikte' levensgezellen tegen. Toen we daarom de advertentie van Refo-Relatie zagen, hebben we ons beiden ingeschreven. De één wat eerder dan de ander, maar beiden met een biddend hart om iemand te mogen vinden.

Na een spontaan en gezellig intakegesprek waarin er wel openheid van jezelf gevraagd wordt, stelt Janny een persoonlijk profiel op. En wat bijzonder fijn is, is dat Janny je begrijpt. Zij staat naast je en denkt met je mee. Ze behoort tot dezelfde reformatorische gezindte en begrijpt je worsteling m.b.t. de leiding van de Heere in je leven.

Toen Hendrik zich eenmaal ingeschreven had, was de match al snel gemaakt. Eerst werd ik aan Hendrik voorgesteld met de vraag of Hendrik er over na wilde denken. De afstand tussen onze beide woonplaatsen was voor Hendrik toch wel een belemmering. Maar de Heere heeft hem hierover rust gegeven. Zo kon hij Janny berichten dat het goed was om zijn gegevens aan mij door te geven. Daarop benaderde Janny mij met de gegevens van Hendrik. Toen ik het daar ook mee eens was, zijn onze profielen met onze foto's naar elkaar toegestuurd en hebben wij voor het eerst contact met elkaar gelegd.

Dat was best heel spannend. Na een week lang regelmatig gebeld en geappt te hebben, hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. En zo heeft onze relatie vorm gekregen. Beiden hebben we geworsteld met de vraag of de Heere hier van af wist en of het naar Zijn wil was. Maar onafhankelijk van elkaar hebben we ook beiden mogen beleven, dat het van Hem was.

Reformatorische Relatiebemiddeling hebben wij mogen zien als een middel in Gods hand om ons bij elkaar te brengen.
We zijn inmiddels getrouwd, Hem alleen de eer!

Dirk en Alinda

Wij hebben het als een zeer bijzondere weg ervaren en wij geloven dat God ons door middel van Reformatorische Relatiebemiddeling bij elkaar heeft gebracht. We zijn dankbaar dat we elkaar mochten vinden op onze levensweg, en dat we steeds meer naar elkaar toe mogen groeien. Dat de liefde steeds weer een stukje verdiept mag worden.

Binnenkort hopen we te verloven en  elkaar het ja woord te geven om verder te gaan met elkaar. Later hopen we dan, als alles goed gaat, in het huwelijk te treden.

Het was geen gemakkelijke weg voor ons beiden. Maar we zijn dankbaar dat we nu elkaar mogen hebben. Jullie hebben hier aan bijgedragen, hartelijk bedankt!

Anoniem stel

Wij zijn heel tevreden over hoe jullie ons gematcht hebben. We zijn erg blij met elkaar!

Gijs & Corrie

Toen Corrie gebeld werd dat er een geschikte match voor haar was, moest ze dit even verwerken. Het was best een eind bij haar vandaan en rijden was niet zo haar ding. Op advies van haar dochter is ze toch ingegaan op het voorstel. Gijs wilde het een kans geven. Beiden zochten contact en vanaf het eerste moment klikte het bijzonder goed. De afstand viel Corrie toch mee achteraf. Je hebt het ervoor over en we gingen graag naar elkaar toe. Beiden hebben kinderen die gaandeweg ook in contact met elkaar kwamen. Deze contacten verlopen ook boven verwachting goed. Gijs & Corrie vinden dat alles wonderlijk verlopen is. De Heere heeft gezorgd en voorzien. Reformatorische Relatiebemiddeling mocht het middel zijn voor ons. Binnenkort hopen beiden in het huwelijk te treden. Hier zien ze, samen met de kinderen, erg naar uit.